Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Primes Brysselvärvningar

Publicerad: 11 september 2013, 11:12

Rolf Eriksson och Staffan Jerneck.

Pr-byrån Prime rekryterar två Brysselexperter – Rolf Eriksson och Staffan Jerneck. De blir seniora rådgivare och kommer att arbeta för Prime i Bryssel och i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

PrimePrime PR

Staffan Jerneck har arbetat i Bryssel under de senaste 16  åren och kommer närmast från en tjänst som chef för internationella  företagskontakter på tankesmedjan CEPS, Centre of European Policy  Studies. Han har tidigare varit generalsekreterare för  Internationella handelskammarens svenska nationalkommitté (ICC) och  arbetat med internationella policyfrågor på Sveriges Industriförbund.  Sedan i höstas sitter han som ledamot i Rådet för Europastudier vid  Göteborgs universitet, REGU.

– Jag bär med mig många erfarenheter från en lång karriär som jag hoppas kunna omvandla till kloka råd, säger Staffan Jerneck.

Rolf Eriksson hämtas från en tjänst som kabinettchef  hos ordföranden för Europeiska ekonomiska och sociala kommittén i  Bryssel, EESK. Dessförinnan arbetade som statssekreterare på  Jordbruksdepartementet och chef för LRF:s Brysselkontor.

– EU-medlemskapet är en viktig del i svenskarnas  vardag. Med min erfarenhet kan jag hjälpa människor och företag att  förstå och påverka EU:s beslut, säger Rolf Eriksson.

Nyligen blev det också klart att Ulrica Messing, före detta statsråd, blir seniorkonsult på Prime.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

PrimePrime PR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.