Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Professor till Gullers Grupp

Publicerad: 24 mars 2011, 10:40

Pr-byrån Gullers Grupp rekryterar Sven Hamrefors, professor i innovation, kommunikation och affärskapande vid Mälardalens Högskola.
Han ska utveckla nya ”innovativa tjänster på kommunikationsområdet”.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

– För mig är det viktigt att forskning kommer samhället till del. Därför är det intressant när Gullers Grupp visat ett intresse för att utveckla värdeskapande tjänster ur de teoretiska modeller som jag forskat fram. Eftersom Gullers Grupp arbetar med kunder som just befinner sig i komplexa nätverksmiljöer och har kompetens att se kommunikation ur ett brett perspektiv, ser jag företaget som rätt ställe att tillsammans ta teori till praktik, säger Hamrefors i ett pressmeddelande.

Sven Hamrefors är professor vid Mälardalens Högskola och har doktorerat vid Handelshögskolan i Stockholm. Han har forskat på hur organisationer kan ”förbättra sin kommunikativa förmåga för att utveckla sin innovationskraft och därmed skapa affärstillfällen".

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.