Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

PS visar rekordstor omsättning

Publicerad: 11 maj 2016, 12:36

Patrick Walldén, vd för PS Group.

Foto: Pressbild/PS

Kommunikationsbyrån har haft tillväxt i nitton år och 2015 års bokslut visar återigen stark tillväxt, med en rekordstor omsättning och stora byråintäkter.


Ämnen i artikeln:

PS Communication

Kommunikations- och brand experience-byrån PS Communication grundades 1997. Sedan dess har man växt till 100 anställda i flera orter som Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors – och år efter år visat svarta siffror. 2015 är inget undantag utan omsättningen landade på rekordstora 245 miljoner kronor och byråintäkten på 100 miljoner kronor, med en vinstmarginal som ökar.
– Det är alltid en utmaning att växa med lönsamhet, men vi har lyckats och det är vi stolta över, säger Patrick Walldén, vd för PS Group i en kommentar.

Han menar att även framtiden ser positiv ut.   
– Vi levererar gång på gång på befintliga kunder och har ett bra flow i nyförsäljningen samtidigt som vi både breddar och spetsar personalstyrkan kontinuerligt. Bland annat har vi nyligen anställt Marie Lasota som ny vd i företaget och det kommer blir ytterligare ett lyft för verksamheten, säger Patrick Walldén.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.