Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Quality Hotels + Friends = Sant

Publicerad: 15 oktober 2012, 09:25

Som första hotellkedja ingår idag Quality Hotels ett samarbete med antimobbningsorganisationen Friends. I samband med detta byter Quality Hotel Arena, som öppnar i augusti nästa år, namn till Quality Hotel Friends.


Ämnen i artikeln:

Friends

Quality Hotels har 24 hotell runtom i Sverige. För ett år sedan togs det första spadtaget till ett nytt Qualityhotell, som kommer att ligga granne med Friends Arena i Solna i Stockholm.

Hotellet har till igår hetat Quality Hotel Arena, men byter från och med idag, i och med det påbörjade samarbetet med organisationen Friends, namn till Quality Hotel Friends. Friends är en icke vinstdrivande organisation som verkar för att stoppa mobbning. Quality Hotels ansåg att värderingarna var viktiga vilket lade grunden till samarbetet.

Idag berättade Petter A. Stordalen, ägare till Nordic Choice Hotels där Quality Hotels ingår, om samarbetet. Vid en namngivningsceremoni avtäcka det nya namnet på hotellets fasad på byggarbetsplatsen i Solna.  
–  Inom Nordic Choice lever vi efter en regel; att kunna gå och lägga sig och sova med gott samvete. För oss handlar det om att ta ansvar även utanför hotellets väggar. Friends arbete är ovärderligt, det är något som kommer tusentals svenska barn och ungdomar till hjälp varje dag. Därför är vi mycket stolta över det samarbete som Quality Hotels nu ingår med Friends, och glada över att kunna ge  ett av våra hotell namnet Quality Hotel Friends, säger Petter A. Stordalen.

Samarbetet ger Friends tillgång till konferens- och hotellrum på 24 Quality hotell i Sverige, som alla lokalt kommer att stödja Friends verksamhet genom insamlingar och aktiviteter.  
–  Att det nya hotellet i Solna döps till Friends är ett tydligt ställningstagande som visar att Quality Hotels är med i kampen för alla barns rätt till en trygg uppväxt. Samarbetet ger även Friends möjligheter att nå ut  till alla gäster på Qualityhotellen över hela Sverige med våra
budskap, säger Lars Arrhenius, generalsekreterare på Friends.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Friends

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.