Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Redbull ställer ut dina Instagram-bilder

Publicerad: 19 november 2013, 13:53

Redbull ger alla chansen att känna sig som stjärnfotografer. I #THESHOW hamnar Instagram-bilderna på en interaktiv och glamorös fotoutställning som man kan dela vidare till sina vänner.


Under 90 dagar kan alla som har ett Instagramkonto skapa en, enligt Redbull, ”storslagen” utställning för sin fotografiska Instagram-konst via hampanjsajten #THESHOW , för visning på datorer, läsplattor och smarta mobiler.

”Med utgångspunkt i användarens bästa Instagrambilder genererar www.redbulltheshow.com ett  100 procent unikt videoklipp. Bland annat genom en algoritm som tar  hänsyn till relaterade hashtags och bildernas inbördes popularitet på  Instagram. Med hjälp av förinspelade videoklipp vävs allt sen ihop till  en individuell historia”, meddelar Redbull i ett pressmeddelande.

Det blir som ett reportage från en finkulturell kväll med röda mattan, fotoblixtar och vernissagemingel där Instagram-användaren är stjärnan under premiären av utsällningen.

Användarna kan dela sina videoklipp med vänner på Facebook, Twitter och Google+.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.