Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Reebok dubblar ”selfien”

Publicerad: 31 mars 2014, 12:14

Kampanjsidan kryllar av dubbeltränare.

Foto: Skärmdump från doubleselfie.com

Att träna tillsammans är roligare än att träna ensam. Det menar Reebok i sin nya kampanj #doubleselfie där träningsfrälsta ska ta "selfies" tillsammans.


Ämnen i artikeln:

The Viral CompanyReebok

Oavsett om man är atlet eller tränar för sitt eget välmåendes skull är det peppande att ha en kompis vid sin sida när man tränar, enligt Reebok.  

– Den vanliga selfien är stor i träningssammanhang. Reebok står för social träning och man tränar oftare och hårdare när man gör det i lag. Därför uppmanar vi till doubleselfien, säger Charlotte Wik, pr- ansvarig på Reebok Nordic.  

Den mest kreativa dubbelselfien vinner en träningsweekend i Boston.  

Friskis och Svettis har ett selfieförbud i omklädningsrummen på sina anläggningar i Stockholm, men Charlotte Wik ser inte det som något problem för deras kampanj.  

– Man får inte ha med en person på bild som inte vill det och inte heller fotografera i omklädningsrum. Allmän vett och etikett ska man självklart ha när man fotar.  

Kampanjen pågår fram till den 9 april och har tagits fram tillsammans med byrån The Viral Company.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

The Viral CompanyReebok

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.