Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Reeboks OS-bilder på Klüft

Publicerad: 30 maj 2008, 10:03

Här är Reeboks nya pr-bilder på en nytänd Carolina Klüft inför OS i Peking. – Bilderna har fångat min passion och motivation som jag har för att lyckas i sommar, säger Klüft.


En av Reeboks pr-bilder på Klüft för OS. Foto: Jason Bell/Reebok.

En annan av bilderna. Foto: Jason Bell/Reebok.

Inför VM i Osaka i fjol släppte storsponsorn Reebok och reklambyrån Saatchi & Saatchi Manga-bilder på Carolina Klüft – en för varje sjukampsgren.

Nu är det slut på sjukampen för Carolina Klüfts del – i stället satsar hon på längdhopp och tresteg. Och det är just hennes beslutsamhet och nytändning inför den nya utmaningen som ska synas på de nya bilderna.

Inför EM i Göteborg 2006 anlitade Reebok stjärnfotografen Jason Bell för pr-bilderna på Carolina Klüft.

Och Jason Bell har även anlitats den här gången för att plåta Klüft när hon springer och hoppar runt i kinesiska miljöer.

– Bilderna har fångat min passion och motivation som jag har för att lyckas i sommar. Jag ser verkligen fram emot att åka till Peking och de nya utmaningarna, att tävla i längshopp och tresteg, säger Carolina Klüft i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag tycker bilderna visar min beslutsamhet, min entusiasm och att jag nu vill komma ut och se resultaten av mitt beslut och hårda arbete.

För Reebok innebär Klüfts satsning på längd och tresteg ökad medial exponering – intresset ökar och spekulationerna om hon ska klara av att ta medalj är i full gång.

Reeboks nordiska marknadschef Robert Inghamn tror att Klüft kan överraska.

– Skulle hon ta medalj är hon en av de största vi någonsin haft, säger Robert Inghamn till Resume.se och fortsätter:

– Hon tog beslutet att sluta med sjukamp innan hon informerade oss, och det visar att hon gör det hon vill, att hon följer sitt hjärta. Och det är precis det vi vill förmedla med vårt varumärke – att man ska idrotta för sin egen skull.

Bilderna kommer att användas i pr-sammanhang inför och under OS.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.