Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Reinfeldts nya jobb – en rejäl guldgruva

Publicerad: 7 maj 2015, 08:20

Fredrik Reinfeldt kan ta bra betalt som föreläsare

Foto: Björn Elgstrand

Sveriges förre statsminister Fredrik Reinfeldt har gjort klart med ett nytt jobb. Som talare på Talarforum kan han ta uppemot 100 000 kronor per föreläsning, skriver Expressen.


Ämnen i artikeln:

Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldts föreläsningar kommer att handla om ledarskap samt förändringar i Sverige och världen. Talarforum har tidigare samarbetet med de socialdemokratiska partiledarna Mona Sahlin och Göran Persson.

Hur mycket den förre statsministern kommer att tjäna vill Talarforum inte avslöja.

– Det får jag tyvärr inte svara på, vi brukar inte gå ut med det. Med det ligger i samma prisklass som tidigare statsministrar, säger Fredrik Sjöholm, talaransvarig på Talarforum till Expressen.

Men i en intervju med Dagens Industri från 2012 berättade Talarforums vd Lars Harrysson att de bäst betalda svenska talarna kan få hela 100 000 kronor för en föreläsning. Göran Persson ingår i den kategorin och Fredrik Reinfeldt skulle sannolikt kunna lägga sig på samma prisnivå som sin företrädare.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Fredrik Reinfeldt

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.