Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Rewir slås ihop med Intellecta

Publicerad: 11 november 2016, 07:34

Efter flera tunga år slås Rewir ihop med Intellecta corporate. Rewirs vd Johannes Bergh samordnar och koordinerar organisationsförändringen.


Ämnen i artikeln:

RewirSpringtime-IntellectaYann Blandy

För fem år sedan omsatte varumärkesbyrån Rewir över 100 miljoner kronor. I det senaste bokslutet har den siffran rasat till 40 miljoner, samtidigt som bolaget går med förlust.

Nu har ägaren Intellecta bestämt sig för att slå ihop verksamheten med systerbyrån Intellecta Corporate, som omsatte 71 miljoner kronor i fjol. Varumärket Rewir behålls samtidigt som verksamheterna inom Intellecta Corporate, River, Hilanders och Unreel förstärks med kompetens inom varumärkes- och innovationsrådgivning.

– Den nya organisationen stärker våra muskler ytterligare och ger oss ännu mer kraft att hantera de stora utmaningar som många av våra kunder står inför i en tid av digital transformation och med allt högre krav på kommunikationens kvalitet och effekt, säger Yann Blandy, vd och koncernchef för Intellecta-koncernen i ett pressmeddelande.

Den nya organisationen träder i kraft vid årsskiftet och ansvarig för den blir Intellecta Corporates vd Alexandra Kindblom.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.