Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

RMPR ska skapa ”Växthus”-effekt

Publicerad: 6 december 2013, 11:09

London-baserade smyckedesignern Märta Larsson väljer mode- och livsstilsbyrån Rossana Mariano. RMPR får därmed ytterligare ett tillskott till sitt projekt Växthus.


– Det är andra året i rad som vi arbetar med VÄXTHUS, ett projekt som  föddes ur en stark vilja till att stödja ny svensk design, säger RMPRs  vd Rossana Mariano i en kommentar.

Märta Larssons design ger uttryck  för en ”eklektisk mix av råa linjer, avantgardistiska detaljer  naturinspirerad lekfullhet.”, enligt RMPR.

Varje sten är också plockad av Märta Larsson och smyckena blir handgjorda i London

–  Att få möjlighet att arbeta med RMPR är ett stort och spännande steg i  rätt riktning som kommer att ha betydelse för märkets fortsatta  utveckling, säger  Märta Larsson i en kommentar.

Hon är en mångsysslare och sjunger också i bandet Streetly Electrix.

Märta  Larsson inspirerades att skapa sin egen kollektion efter att hon kommit  i kontakt med den litauiske designern Algis Abromaitis.

Hon debuterade på Nicholas  James i Hatton Garden i London i juni.

RMPR grundades av Rossana Mariano och arbetar med varumärken som L’Occitane, Louis Vuitton, Moët Hennessy och Breitling.

RMPR arbetar även med Anna-Karin Karlsson och Elin Eng inom projektet Växthus.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.