Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Roberta Alenius tar tjänstledigt från Reinfeldt

Publicerad: 25 oktober 2013, 14:18

Roberta Alenius

Foto: Resumé

Med Hanna Bergholms hastiga besked att lämna jobbet som kommunikationschef för Moderaterna genomför partiet förändringar. Roberta Alenius, i dag presschef hos statsminister Fredrik Reinfeldt rycker tar tjänstledigt fram till årsskiftet.


Ämnen i artikeln:

Roberta AleniusModeraterna

I dag meddelade Moderaternas partisekreterare Kent Persson att Hanna Bergholm har sagt upp sig från jobbet som partiets kommunikationschef i ett internt mejl. Analyschefen Per Nilsson rycker snabbt in för att axla rollen ansvaret för partiets kommunikation, men får understöd.

Roberta Alenius, idag presschef hos Fredrik Reinfeldt på Stadsrådsberedningen blixtinkallas för att hjälpa den nya kommunikationschefen. Det innebär att hon kommer att vara tjänstledig från 1 november fram till årsskiftet.

Tillsammans med Per Nilsson kommer Roberta Alenius de närmaste två månaderna att sätta strategin för valrörelsen 2014 och arbeta som projektledare med partiets kommunikationsplan och byråarbete.

En annan förändring i kampanjorganisationen blir att Anna Hemlin, i dag chef för partiets medlems- och kontorsservice, nu får ansvaret att leda kampanjavdelningen. Därmed blir hon tillförordnad kampanjchef samt chef för medlems- och kontorsservice.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Roberta AleniusModeraterna

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.