Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Rud Pedersen drar igång ny byrå – King Street

Publicerad: 9 december 2014, 15:20

Rud Pedersen fortsätter att specialisera sig på Public Affairs, medan den nya byrån King Street PR får fokus på corporate communication och strategisk rådgivning


Ämnen i artikeln:

Spotlight PRRud Pedersen

Public Affairs-företaget Rud Pedersen lanserar en ny pr-byrå från och med årsskiftet. Byrån heter King Street PR och är placerad i Stockholm.

– De båda byråerna ska var för sig vara bäst inom sitt område. Samtidigt ser vi en stor styrka i att två separata men samarbetande byråer kan kombinera spetskompetens inom PA och PR när kunden så önskar och behöver, säger Andreas Krohn, vd på Rud Pedersen Stockholm i en kommentar.

King Street PR ska erbjuda rådgivning och produktion inom all kommunikation och specialisera sig inom healthcare, infrastruktur och bank&finans.

Jesper Brandt blir vd för den nya byrån – han kommer närmast från Spotlight PR.

– Vi avser erbjuda hög kompetens, exemplarisk kundbetjäning och förmåga att förstå kundens utmaningar och möta dem med rätt verktyg. När vi till det kan lägga Rud Pedersens kompetens inom public affairs har vi ett mycket starkt erbjudande, säger han i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Spotlight PRRud Pedersen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.