Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Så bevakar Resumé Almedalen

Publicerad: 28 juni 2013, 13:51

Resumé hårdbevakar Almedalen.

Resumé har åtta medarbetare i Almedalen under politikerveckan. Vi ger som vanligt ut en daglig nyhetstidning och arrangerar storseminariet Almedalsforum med de största pr- och medieprofilerna.


Ämnen i artikeln:

Almedalen 2013

Mitt i händelsernas centrum gör vi en daglig nyhetstidning med allt  från stora reportage och analyser till notiser, skvaller och vimmel.  Varje morgon strax före frukost distribuerar vi tidningen till alla  viktiga mötesplatser och hotell i Visby.

Första numret av Resumés Almedalstidning kommer på söndag. Redaktionen kör  kör hårt i såväl print som på webben.

Dessutom arrangerar Resumé Almedalsforum måndag till fredag. Där medverkar de tyngsta branschnamnen.

– Vi märker av det stora intresset och därför är det naturligt att vi växlar upp och gör en ännu större satsning i år, säger Resumés chefredaktör Claes de Faire som kommer att leda nyhetsarbetet på plats och vara moderator på Almedalsforum.

På Resumés Almedalen-sajt hittar du de digitala upplagorna av Almedalstidningen och programmet för Almedalsforum, och mycket mer.

Kontaktuppgifter till redaktionen (Reportrar är Fredrik Thambert, Leif Holmkvist, Janne Sundling, Andreas Rågsjö-Thorell och Krister Berntsson)

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Almedalen 2013

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.