Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Så har du aldrig sett en advokat förut

Publicerad: 12 november 2012, 13:40

Carl Fhager, delägare på advokatbyrån MAQS, medverkar i filmen.

I förra veckan lade advokatbyrån MAQS ut filmen MAQS Justice på Youtube. Målet var att nå tusen visningar inom en sex-veckors period. Nu är filmen uppe i över fyra tusen visningar.


Ämnen i artikeln:

BK Häcken

– Det har varit en makalös respons. Vår bransch är relativt liten och att så snabbt komma upp i så stora tal är fantastiskt. Det visar dock att advokatbranschen är mogen att ta nästa steg i sin marknadsföring, säger Carl Fhager, marknadsföringsansvarig delägare på MAQS som medverkar i filmen.

Carl Fhager är profilerad inom fotbollsfrågor.  År 2004 fick han stor medial uppmärksamhet  när han som 29-åring fick jobbet som sportchef i fotbollslaget BK Häcken. Under sin tid som sportchef värvade han spelare som dansken Stig Töfting och den förre landslagsbacken Teddy Lucic.

Efter tre år återvände Carl Fhager till MAQS advokatbyrån där han arbetat tidigare, för att utveckla MAQS avdelning för Sport & Entertainment. Han är rådgivare åt ett flertal fotbollsspelare. Bland annat landslagets mittfältare Pontus Wernbloom och Rasmus Elm.

Filmen MAQS Justice är producerad av Fandango Film och skådespelarna utgörs av personal från MAQS.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

BK Häcken

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.