Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Så mycket ökar Reformklubben

Publicerad: 24 januari 2017, 08:54

Intäkterna steg med drygt 30 procent och vinsten sköt i höjden under det femte verksamhetsåret.


Ämnen i artikeln:

ReformklubbenFredrik RunsiöPR-ByråerReform Act

Reformklubben och dotterbolaget Reform Act fortsätter att växa. Bokslutet för det femte verksamhetsåret, som slutade 30 september 2016, visar en ökning av byråintäkten på 32 procent till 41,4 miljoner kronor. Rörelseresultatet steg med över 200 procent till 3,7 (1,1) miljoner kronor. Det ger en vinstmarginal på nio procent.
– De senaste två åren har mycket tid lagts på att rusta oss för tillväxt. Det är därför mycket glädjande av vårt hårda arbete ger resultat. Vi fortsätter att växa kraftigt samtidigt som lönsamheten ökar. Det är vi mycket nöjda med, säger Reformklubbens vd Fredrik Runsiö i ett pressmeddelande.

Reform Act noterade en 60-procentig ökning av byråintäkten och en tredubblad vinst.
– Efterfrågan på nyskapande digitala kampanjer och insamlingskampanjer bland idéburna organisationer fortsätter att öka snabbt. Vår korskompetens av kreativitet och digitalt kunnande ligger bakom framgångarna, kommenterar Birgitta Pagot, vd på Reform Act.

Antalet anställda på de båda byråerna ökade från 25 till 34 personer.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.