Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Så vann Linda Skugge Anders Walls förtroende

Publicerad: 8 mars 2011, 14:10

Resume.se kan avslöja att Linda Skugge var offensiv och ringde upp finansmannen Anders Walls stab. Så vann hon prestigekontot till sin pr-byrå. – Hennes byrå jobbar otroligt engagerat, säger Cari Hildebrand på Anders Wall-stiftelsen.


Ämnen i artikeln:

Skugge & CoLinda Skugge

Linda Skugge och Anders Wall. Foto: Resumé.

Det är bråda dagar för Anders Wall-stiftelsen. På torsdag fyller finansmannen 80 år. I morgon är det pressmottagning på Berns i Stockholm, och på fredag är det dags för den årliga stipendieutdelningen.

Linda Skugges pr-byrå Skugge & Co har numera pr-uppdraget för Anders Wall-stiftelsen och ser till att det blir drag kring aktiviteterna.

Hur fick Linda Skugges byrå uppdraget?

– Det var Linda som hörde av sig inför förra årets stipendieutdelning. Hon frågade om vi var nöjda med vad vi fick ut i media, och vi var inte särskilt nöjda. Det vara ganska dålig sprutt och hon talade väl för sin sak, så då valde vi att inleda ett samarbete med henne och hennes byrå.

– Samarbetet med Skugge & Co har fungerat väldigt bra. De jobbar otroligt engagerat och prestigelöst. Det är snabba puckar och effektivt, säger Cari Hildebrand.

Inför sin 80-årsdag har Anders Wall synts en hel del i medierna och uppmärksamheten kring stipendieutdelningen väntas öka i år.

Resume.se har sökt Linda Skugge.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Skugge & CoLinda Skugge

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.