Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Saliba gör Rydergren till delägare

Publicerad: 21 augusti 2014, 08:37

Christina Saliba och Tobias Rydergren.

Tobias Rydergren, mediespecialist och krisexpert på Mindmakers, blir delägare i pr-byrån. Han hyllas av vd:n Christina Saliba och tar i och med delägarskapet plats i ledningsgruppen.


Ämnen i artikeln:

Tobias Rydergren

– Jag har haft förmånen att i olika omgångar få jobba med Tobias och han är en av de vassaste konsulter jag jobbat med och är en viktig del av Mindmakers framgångar. Det känns därför naturligt att han kliver in som delägare, säger Christina Saliba, vd på Mindmakers, i ett pressmeddelande.

Tobias Rydergren, som jobbat på Mindmakers i knappt två år, har ett förflutet som reporter och webbchef på Resumé. Han har varit chefredaktör på nyhetsbyrån Testfakta och pr-konsult på Weber Shandwick, och har även suttit i juryn för kommunikationstävlingarna Cannes Lions och Epica.

Mindmakers grundades 2011 och ägs av medarbetarna – förutom Rydergren även Christina Saliba, Joachim Berntzon, Hans Bylund, Sara Möndell och Calle Forsström.

Tobias Rydergren har köpt aktier i bolaget, men vill inte uppge summan.

Sedan starten 2011 har Mindmakers vuxit kraftigt. Mellan 2012 och 2013 mer än fördubblades omsättningen från 4,5 miljoner kronor till 11,8 miljoner kronor. För 2013 blev byråintäkten 8,8 miljoner med en vinst på 2 miljoner, vilket ger en vinstmarginal på 22 procent.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.