Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Saliba rekryterar Rydergren

Publicerad: 12 oktober 2012, 07:42

Tobias Rydergren.

Christina Saliba rekryterar Resumés förre webbchef Tobias Rydergren, senast chefredaktör på Testfakta, som konsult och specialist på medierelationer på pr-byrån Mindmakers PR.


Tobias Rydergren lämnade tjänsten som webbchef på Resumé år 2010 för att  jobba som copywriter på Christina Salibas dåvarande pr-byrå Weber  Shandwick.

Han lämnade det för jobbet som chefredaktör för Testfakta, men nu  återförenas de två igen när Saliba rekryterar Rydergren till sin nya arbetsplats på pr-byrån Mindmakers PR.

– Tobias och jag har jobbat ihop tidigare och jag är glad över att vi nu  kommer att jobba tillsammans igen. Jag har stor respekt för hans  professionalism. Han är en mycket skicklig skribent och väldigt bra på  medierelationer. Tobias blir en viktig medarbetare i att bygga  Mindmakers, säger Christina Saliba i en kommentar.

För en knapp månad sedan gick Christina Saliba in som delägare i  koncernbolaget BerntzonBylundSaliba som äger reklambyrån BerntzonBylund  och pr-byrån Mindmakers.

Hon tillträdde nu i veckan och kommer att jobba  som seniorkonsult samt att driva och utveckla BerntzonBylund och  Mindmakers.

– Vi vill bygga Sveriges bästa PR-byrå för affärsdrivande kommunikation  och Tobias blir med sin bakgrund en viktig person i det sammanhanget,  säger Sara Möndell, vd på Mindmakers PR i en kommentar.

Tobias Rydergren börjar på Mindmakers PR i månadsskiftet och kommer bland annat jobba med deckarförfattaren Camilla Läckberg.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.