Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Salomon sponsrar stadslopp

Publicerad: 8 november 2013, 10:14

Urban Trail Sthlm i fjol.

Stadsloppet Urban City Trail, som MNML Agency-grundaren Roland-Philippe Kretzschmar ligger bakom, får ny titelsponsor. Loppet kommer framöver att heta Salomon City Trail.


Ämnen i artikeln:

Roland-Philippe KretzschmarMNML Agency

Det var i våras som det urbana terrängloppet Urban City Trail hade premiär i Stockholm. Bakom initiativet står idrottsföreningen IF Urban Trail som startades av Dennis Svärd och Roland-Philippe Kretzschmar, grundare till MNML Agency.

Från och med nästa år har loppet en ny titelsponsor: Salomon.
– När vi startade Urban Trail i år så gjorde vi det för att vi verkligen brinner för att utveckla outdoor som segment i Sverige. Med Salomon som långsiktig huvudpartner kan vi utveckla löpningen ännu, säger Roland-Philippe Kretzschmar, vd MNML Agency i en kommentar.  

Arbetet med lansering av det nya tävlingskonceptet Salomon City Trail har dragit igång. Det inkluderar bland annat en ny sajt, Facebook-sida och aktiviteter i butik tillsammans med löparen Camilla Ringström.  

I fjol sponsrades loppet av bland annat Berocca.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.