Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Samsung hjälper dig hantera tvättbråk

Publicerad: 22 oktober 2019, 11:22

Tillsammans med Wenderfalck har Samsung släppt ett nytt giv: Digital konfliktrådgivning.


Ämnen i artikeln:

SamsungWenderfalck

Har du råkat krympa sambons favoritbyxa? Har den vita skjortan blivit färgad halvröd? Tvätt- och tvättstuga är en källa till konflikter som lätt kan eskalera till regelrätta gräl. I en undersökning som Samsung har låtit beställa svarar mer än hälften (51 procent) av svenskarna att de har haft konflikter kring hushållssysslor det senaste året, 20 procent av dessa säger att det är tvätten som ligger till grund för konflikten.

Samsungs tjänst Clean your conflict – är en webbaserad videotjänst som ska hjälpa
svenskarna att hantera tvättkonflikterna. Har kan de få ta del av tips från konfliktexperten Gustav Bates och få verktyg för att hantera den brinnande konflikten när den uppstår. Kampanjen är framtagen för alla som inte äger en Samsung QuickDrive, då just denna tvättmaskin har en funktion som gör det väldigt svårt att tvätta fel.

– Vardagstjafs tär på våra relationer och många gånger eskalerar små bråk till större konflikter. I dessa lägen känner vi oss ofta trängda, och då tenderar vår kapacitet att lyssna, förstå och tänka att minska. Jag arbetar tillsammans med de inblandade parterna fram en plan för hur de ska gå vidare för att förbättra situationen och stärka relationen, säger Gustav Bates, konfliktexpert i en kommentar.

Kampanjen går just nu i hela Norden och videotjänsten är öppen på de mest populära tvättiderna; onsdagar, torsdagar 18-20 samt söndagar 13-16.

– Paniken som infinner sig när man öppnar tvättmaskinsluckan och stirrar in i ett batikfärgat kaos. Men nu finns Samsung och Gustav där som ett lim för din relation, säger Petter Rudwall, creative director på Wenderfalck.

Arbetsgrupp:

Kund: Samsung
Idé & produktion: Wenderfalck
Aktivering: Wenderfalck
Film: Slutet är nära
Webb: Peter Simonsson

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

SamsungWenderfalck

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.