Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Samuel Skwarski blir pr-chef på Volt

Publicerad: 17 augusti 2022, 08:27

Samuel Skwarski

Efter tre år som kreatör och pr-konsult på Volt blir Samuel Skwarski nu ansvarig för byråns pr-erbjudande.


Ämnen i artikeln:

NyheterVolt

Under de senaste 10-15 åren har branschglidningen präglat den svenska byråindustrin. Reklambyråer och pr-byråer konkurrerar i allt högre utsträckning om samma uppdrag, vilket på senare år blivit tydligt då kreatörer och pr-konsulter lockats över till den ”andra sidan”. På reklambyrån Volt har intäkterna från byråns pr-tjänster tredubblats de senaste åren och nu siktar man på att ta nästa steg.

– De senaste åren har vi gjort flera framgångsrika pr-kampanjer för ett par av Volts kunder. Men nu är vi på en plats där vårt interna pr-team tillsammans med kreatörer har kapaciteten att ta sig an alla byråns kunder och utmana med nya perspektiv och lösningar – på brief och proaktivt, säger Samuel Skwarski, PR Director och kreatör på Volt i en kommentar.

Samuel Skwarski värvades till Volt från Volontaire sommaren 2019 och har sedan dess arbetat med kunder som Försvarsmakten, Lidl, Bris, Skellefteå Kraft, Froda och RFSL. Han fortsätter arbeta operativt som copywriter och pr-konsult, parallellt med det utökade ansvaret för Volts PR-erbjudande.

– Vi har en tydlig målsättning att utmana oss själva och kunderna för att få ut fler kampanjer som överraskar allmänheten. Det är inte antalet rullande retainers som ska driva vår tillväxt, utan den kreativa höjden och modet att välja andra vägar, säger han.

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

NyheterVolt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.