Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Sandra Kastås lanserar pr-byrån Orakel PR

Publicerad: 7 februari 2018, 14:58

Sandra Kastås.

Foto: Pressbild.

Sandra Kastås vill fokusera på de kunder som är redo "att göra en schäfer" istället för att pudla.


Ämnen i artikeln:

Sandra Kastås

Byrågrundaren Sandra Kastås har tidigare varit Sverigeansvarig på kommunikationsbyrån Ehrenberg och vice vd samt delägare på Ullmans PR. Hon sitter även i styrelsen för branschorganisationen Svenska pr-företagen och har engagerat sig i Socialdemokraterna. Orakel PR består utöver Kastås även av underkonsulterna Staffan Dopping och Jörgen Dyssvold.

Byrån har redan från start flera kunder, däribland medtech-bolaget MedSciNet.

– Jag ville starta en byrå med mentaliteten "att göra en schäfer" istället för att uppmuntra att alltid pudla som görs lite för lättvindigt nu för tiden. Att våga synas och höras på nya sätt. Genom tydlighet och bra värderingar, både hos mig och kund, kan vi tillsammans skapa vinnande och långsiktig kommunikation och resultat, säger Sandra Kastås, grundare av Orakel PR.

Byråns advisoryboard består av Anne Carlsson, Mats Hulth, Eva Brådhe och Liv Jonsson.

– Jag är nyfiken och älskar allt som är kreativt. Det gör att jag gärna sätter mig in i nya
problem för att hitta fler infallsvinklar och kreativa lösningar. Jag ser möjligheter och sälj i allt och det ska bli jättespännande att driva Orakel PR och se vad som händer framöver, säger Sandra Kastås.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Sandra Kastås

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.