Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

SBAB tappar presschef

Publicerad: 8 juli 2013, 11:54

Bernd Schmitz lämnar jobbet efter tre år.


Ämnen i artikeln:

SBAB

- Jag har gjort en fantastisk resa med SBAB i snart 3 år, men känner nu att det är dags att ta nästa steg – jag älskar att utveckla och driva förändring, inte att förvalta, säger Bernd Schmitz.

Hans jobb på SBAB har varit att utveckla PR-arbetet i en tidigare mestadels marknadsföringsinriktad organisation.

– Arbetet har varit väldigt lyckat och SBAB har nu bästa förutsättningar att lyckas även framöver, säger han. 2012 noterades det högsta PR-värdet någonsin och det fortsätter att öka. Samtidigt noterades det högsta PR-värdet gällande för expertframträdanden samt proaktiv PR. SBAB når ut till fler med högre träffsäkerhet i målgruppen och slår rekord i kvalitet, dvs placering i nyckelmedier.

Trots att Bernd Schmitz inte har något nytt jobb på lut och trots att det inte finns någon efterträdare utsedd, är han noga med att påtala att han inte slutar på grund av någon konflikt.

– Först och främst tar jag en välbehövlig semester med familjen i Frankrike, sedan tittar jag på några olika alternativ, dock är inget bestämt ännu, säger han.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

SBAB

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.