Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Scandic peppar Pokémon-spelarna

Publicerad: 25 juli 2016, 14:01

Scandic vill locka till sig Pokémon Go-spelarna.

Foto: Montage

Även Scandic rider på Pokémon Go-hajpen. Nu kan alla spelare slå sig ner på Scandic-hotell i Stockholm, Göteborg och Malmö för att ladda upp.


Ämnen i artikeln:

PR-kampanjScandicPR-strategi

Pokémon Go satte ordentlig fart på Nintendos aktier – företagets marknadsvärde har dubblerats sedan spelets lansering – men kassan får vänta. Idag föll nämligen aktien på Tokyobörsen.

Marknadsföringsmässigt kan det dock vara en vinning. Hotellkedjan Scandic är en av de som drar nytta av spelets framfart och erbjuder gratis wifi, fria eluttag och 20 procent på mat och dryck på utvalda hotell veckan ut.

– Pokémon Go har verkligen exploderat och det är roligt att det engagerar folk i alla åldrar. Eftersom läget på många av våra Scandichotell är så pass centrala tyckte vi det var självklart att kunna hjälpa till när folk är ute och rör på sig, säger Heidi Wold, kommunikationschef på Scandic Sverige, i en kommentar.

Det reducerade priset på mat och dryck gäller på Scandic Klara i Stockholm, Scandic Kramer i Malmö och Scandic Europa i Göteborg. Detta så länge man kan visa upp sin Pokémonprofil.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.