Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Schlingmann om framtidsplanerna

Publicerad: 20 november 2012, 08:51

Per Schlingmann.

Foto: Andreas Elgstrand.

Det blev känt i dag att Per Schlingmann lämnar sina uppdrag i Moderaterna. I en post på Facebook skriver han att han förutom att bygga upp en verksamhet kring rådgivning inriktat på organisationer och företag i förändring hoppas kunna bidra med sina erfarenheter genom att hålla föredrag och inspirera andra i sitt förändringsarbete.


Ämnen i artikeln:

Per SchlingmannModeraterna

Resumé skrev tidigare i dag om att Moderaternas chefsstrateg Per  Schlingmann lämnar sin post i partiet för att i stället ägna sig åt egen  verksamhet.

Nu skriver han själv om sitt val i en post på Facebook:

"Jag har idag offentliggjort att jag i vår kommer att ta mig an nya  utmaningar. De senaste nio åren har jag haft fantastiskt spännande och  viktiga roller i Moderaterna. Tillsammans med andra har jag varit  delaktig i förnyelsen av Moderaterna, Alliansbygget, två valsegrar och  ett viktigt arbete i Regeringskansliet. Detta har varit viktigt och  fantastiskt roligt. I samband med att jag tillträdde min tjänst som  chefsstrateg hos Moderaterna gjordes det klart att uppdraget var  tidsbegränsat."

Han skriver vidare att han "känner att Moderaterna är mycket väl rustade  för att vinna väljarnas förtroende i valet 2014 och det är dags för mig  att gå vidare mot nya utmaningar."

Han skriver att arbetet med att  utarbeta valplaneringen inför kommande val som han nu genomför  tillsammans med partiledningen och andra kommer att slutföras innan han  slutar.

"Jag lämnar den sista februari nästa år min nuvarande tjänst  som chefsstrateg för att etablera egen verksamhet. Förutom att bygga upp  en verksamhet kring rådgivning inriktat på organisationer och företag i  förändring så hoppas jag kunna bidra med mina erfarenheter genom att  hålla föredrag och inspirera andra i sitt förändringsarbete."

Han skriver att han kommer att berätta mer om framtidsplanerna i början av mars nästa år.

Resumé har sökt Per Schlingmann.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Per SchlingmannModeraterna

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.