Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Schyman bjuder upp till pr-dans

Publicerad: 22 september 2009, 07:42

Valåret 2010. Då ställer Fi:s talesperson Gudrun Schyman upp i Let’s dance. Enligt Aftonbladet är hon klar för programmet som böärjar sändas efter nyår.


Gudrun Schyman – snart syns hon i rutan inför miljonpublik i TV4. Foto: Andreas Elgstrand

I TV4:s Let’s dance, ett av Sveriges mest populära nöjesprogram de senaste åren, får Gudrun Schyman bredast tänkbra genomslag inför valet nästa höst.

Enligt Aftonbladet är Schyman redan klar för programmet, som troligen kommer att börja sändas i januari. Men TV4 vill inte kommentera några namn.

– Det finns inga namn överhuvudtaget i dagsläget och det är enda gången jag kommer kommentera det, du kommer få källor som säger det ena och det andra i flera dagar framöver, säger Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent, till Aftonbladet.

Så här säger Gudrun Schyman om att hon uppges vara klar för Let’s dance:

– Jaså, har du hört det? Då vet du mer än vad jag vet. Jag har inget jag kan säga om det. Jag har fått frågan flera år i rad, jag kanske får den igen, vi får se.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.