Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Senior konsult lämnar Westander

Publicerad: 20 januari 2010, 15:49

Olle Schubert var den första konsulten som anställdes på pr-byrån Westander. I fredags lämnade han byrån och tog med sig en handfull kunder.


Ämnen i artikeln:

Westander

Olle Schubert startar eget.

– Jag har varit med på Westander, sedan byrån fick ett riktigt kontor. Det har varit en jättebra arbetsgivare, men jag kände att jag ville göra något annat för att fortsätta utvecklas.

Resultatet blir Schubert PR – en byrå med två konsulter – som jobbar från tre orter.
– Jag bor i Persåsen vid Storsjöns sydspets, en perfekt miljö att bo i. Sedan kommer jag att hyra in mig i Rådhusgruppens nya kontor i Gamla Stan. Jag räknar med att jobba i Stockholm ungefär var fjärde vecka.

För att ytterligare stärka bilden av en byrå som arbetar på distans så knyts Karin Olsson till byrån som juniorkonsult. Hon pluggar för tillfället i Malmö och kommer att pendla till Stockholm vid behov.

Olle Schubert tror att det kommer att bli allt vanligare med distansarbete i konsultbranscher.
– Jag har 100 megabit:s bredband upp till gården, så det är inga problem att sköta all möjlig kommunikation från hemmet.

Från start kommer Olle Schubert att jobba med fyra kunder forskningsbolaget Apodemus, Athena Nordic som utvecklar produkter för funktionshindrade, branschorganet Svenska Liftanläggningars Organisation (SLAO) och Statens folkhälsoinstitut. Alla kunderna jobbade tidigare med Westander.
– Ja. Men det sker med Westanders goda minne. Även i framtiden kommer jag att jobba tillsammans med Westander. Även reklambyrån Syre blir en viktig partner.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Westander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.