Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Skippar selfie – kör wefie

Publicerad: 14 februari 2014, 15:11

Selfie är ”så 2013”, tycker SSU.

Socialdemokraternas Ungdomsförbund, SSU, tycker att det är roligare ju fler man är. Nu vidareutvecklar man fenomenet selfie och kör wefie i stället. S-ledaren Stefan Löfven och partiets ekonomiska talesperson, Magdalena Andersson, har redan tagit en wefie.


Ämnen i artikeln:

SSUSelfie

"Selfie är så 2013. I år finns det viktigare motiv. Vänskap. Gemenskap. Solidaritet."

SSU uppger att selfie utsågs till årets ord av Oxford English Dictionary under förra året och under samma period togs fler selfies än någonsin på Instagram.

SSU tar nu det hela ett steget vidare genom att tänka i vi-termer och introducera wefie. Deportivo ligger bakom kampanjen.

Det är enkelt att ta en wefie – ta en bild på dig  själv ihop med en eller flera kompisar. Tagga #wefie2014 och lägg upp bilden på instagram, skriver SSU.

"Om du tycker att det borde vara mer vi och mindre jag i dagens samhälle, ta en Wefie...För det är roligare när fler kommer in i bilden", skriver SSU om sin kampanj.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

SSUSelfie

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.