Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Socialstyrelsen i ny upphandling

Publicerad: 18 augusti 2010, 13:47

Socialstyrelsen går ut i nya upphandling av kommunikationsbyråer. Gullers grupp är den som har mest uppdrag hos dem idag.


De avtal med kommunikationsbyråer som Socialstyrelsen har idag löper ut nu efter fyra år och myndigheten håller på med en ny upphandling. Det är tre avtalsområden där ramavtalen ska förhandlas om: kommunikationsstrategi, varumärkesutveckling och undersökningar.

Socialstyrelsen verksamhet handlar om att sätta upp regler och riktlinjer för hälso- sjukvård- och socialtjänst samt agera tillsynsmyndighet för dessa. Samt förmedla kunskap och fakta och statistik för samma område.

De nya avtalen löper på två år med möjlighet till förlängning i ytterligare ett år.

– Sista inlämningsdag för anbud är 6 september och min målsättning är att ha nya avtal klara i november, säger Anders Svärd som är kommunikationsstrateg på Socialstyrelsen och sakkunnig i upphandlingen.

Idag har Gullers Grupp och Nowa Kommunikation avtal om kommunikationsstrategitjänster, Rewir och Gullers på varumärkesutveckling och Synnovate, Skop och Gullers på undersökningstjänster.

Ulrika Fjällborg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.