Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Sökte Sveriges bästa chef – nu på nystartad byrå

Publicerad: 16 september 2015, 11:51

Robert Svensson och Siri Andersson.

Friends Agenda-avhopparen Robert Svensson startar den nya byrån Lennox PR. Hans första rekrytering är Siri Andersson som blev uppmärksammad för tävlingen "Sveriges bästa chef".


Ämnen i artikeln:

Friends AgendaSpringtimePR-ByråerSiri AnderssonRobert SvenssonLennox PR

Innan sommaren hoppade medgrundaren och delägaren Robert Svensson av från Friends Agenda. Nu står det klart att han väljer att pröva vingarna på egen hand med den nya byrån Lennox PR. Erbjundadet ligger i gränslandet mellan marknads-pr och corporate communications, med särskild fokus på digital kommunikation.
– Jag tror inte på att vila på gamla lagrar. Vi befinner oss just nu i slutfasen av en av de största förändringarna som mänsklig kommunikation gått igenom sedan vi utvecklade ett skriftspråk. Det är en väldigt spännande tid, men det gäller att hålla sig på tårna, säger han i en kommentar.

Med från start är Siri Andersson som i fjol skapade tävlingen "Sveriges bästa chef". Då valde hon att börja jobba på Springtime, men har sedan dess lämnat och jobbat med andra uppdrag. Tidigare har hon också jobbat som projektledare på Centerpartiets Ungdomsförbund.
– Siri har en unik kompetens inom digital PR och jag har haft ögonen på henne sedan "Sveriges bästa chef", menar Robert Svensson.

Själv säger hon:
– Jag lockades av möjligheten av att få vara med och bygga en byrå från grunden. Jag har tänkt att vi, såklart, ska bli bäst i landet på det vi gör och längtar efter att få pitchkriga. Det kommer bli succé.

Målet är att bygga upp verksamheten sakta men säkert.
– Jag vill ha kontroll över tillväxttakt och kvaliteten i våra leveranser. Jag har dock redan ett par rekryteringar som jag kommer att kunna presentera inom kort. Men nej, det här är en spetsbyrå vi bygger, ingen jätte.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.