Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Spalt PR vinner New Balance

Publicerad: 22 januari 2014, 12:29

På bilden från vänster: Anna Nilsson, Showroom Spalt PR, Jan Cederfont, vd Active Sportswear, Lina Kjellgren, Acount Manager, Spalt PR, till höger Evelina Borseman, Sverige-chef Spalt PR.

New Balance har jagat en pr-byrå. Nu har sneakersmärket hittat en: Spalt PR.


Ämnen i artikeln:

Spalt PR

Jan Cederfont, Sverige-chef på Active Sportswear som  distribuerar New Balance i Skandinavien, har derklarerat att man nu behöver  lägga kraft på pr-sidan.

Nu har New Balance hittat en pr-byrå. Spalt PR har vunnit uppdraget.

– Teamet på Spalt PR har motsvarat alla våra högt ställda krav på en PR-partner och vi är väldigt glada för att nu dra igång samarbetet. Med Spalt har vi tagit ytterligare ett steg i arbetet med att bygga New Balance till ett av Sveriges starkaste sportvarumärken, säger Jan Cederfont, i ett pressmeddelande.

Evelina Borseman, Sverigechef på Spalt PR:

New Balance är ett fantastiskt varumärke och vi känner oss otroligt glada och stolta över att få jobba ihop med Janne och hans team. De är en riktig drömkund som kompletterar vår kundportfölj på ett mycket bra sätt eftersom vi redan jobbar tillsammans med flera andra sportvarumärken så som Helly Hansen, Icebreaker, Áhkká och Ellos Sport.

New Balance planerar flera produktlanserinmgar under året.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Spalt PR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.