Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Spinndoktorn återvänder till Geelmuyden Kiese

Publicerad: 21 november 2012, 10:53

Peter Goll.

Foto: Pressbild.

Efter ett år som spinndoktor för Danmarks justitieminister är Peter Goll nu tillbaka på Geelmuyden Kiese i en roll som ansvarig för att utveckla det nordiska erbjudandet. Utnämningen av Peter Goll innebär starten för en offensiv satsning i Norden.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese vill nå de drygt 2600 företag med verksamhet i hela  Norden som kan vara i behov av att ta fram gemensamma nordiska  strategier för sin verksamhet.

Ansvarig för att nå dessa är Peter Goll som är senior partner i  Geelmuyden.Kiese sedan 2002 och tidigare vd för den danska kontoret. Han kommer tillbaka efter att ha varit spinndoktor åt danska justitieministrn Morten Bødskov.

– Vi ser att det i dag saknas en aktör med ett starkt nordiskt  erbjudande. Det vill vi ändra på. Geelmuyden.Kiese har både de  erfarenheter och rutiner som krävs för att arbeta gränsöverskridande i  Norden och därigenom skapa stora synergier för våra kunder, säger Peter  Goll, nordic client director på Geelmuyden Kiese i en kommentar.

Geelmuyden Kiese finns förutom i Stockholm även i Oslo och Köpenhamn med  totalt cirka 100 medarbetare och har också långvariga samarbetspartners  i Finland.

– I dag är det inte ovanligt att ett företag har olika pr- och  reklamstrategier i de olika nordiska länderna. Enbart i Skandinavien,  med en relativt homogen befolkning på under 20 miljoner, resulterar det i  så mycket som sex olika strategier för reklam och PR. Detta kan vi göra  mycket mer effektivt även om själva utförandet förstås måste anpassas  till varje marknads specifika förutsättningar, säger Janna Sundewall, vd  för Geelmuyden Kiese i Sverige i en kommentar.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.