Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Sponsorn med guldflyt

Publicerad: 5 november 2012, 09:42

Elsborg firade i går med guldhjälmar från Peab

Foto: Skärmdump från TV4

I går säkrade Elfsborg sitt sjätte SM-guld i fotboll. Med firar de allsvenska vinnarna med guldhjälmar från Peab för fjärde gången på fem år. – Vi väntar bara på att fler klubbar ska höra av sig, säger Gösta Sjöström informationschef med sponsoransvar på Peab.


Ämnen i artikeln:

PeabElfsborg

Med 1-1 mot Åtvidaberg knep Elfsborg till slut det guldet i Fotbollsallsvenskan hemma på Borås Arena. I samband med glädjeyran efter matchen firade Elfsborgs-spelarna i gyllene bygghjälmar från sponsorn Peab.

Det är inte första gången som byggjätten exponeras under ett guldfirande. Elfsborgs guld innebär att Peab har sponsrat fyra av de fem senaste guldvinnarna.
– Vi har haft ett enormt flyt med vår sponsring. Vi väntar bara på att flera klubbar ska höra av sig, säger Gösta Sjöström till Resumé.

Avtalet mellan Peab och Elfsborg är mellan två och tre år långt. Förutom årets Allsvenska segrare sponsrar Peab Kalmar som sm-guld 2008, 2009 års vinnare AIK och Malmö FF som vann Allsvenskan 2010 och som fanns med i titelracet även i år.

Peab är ganska förknippade med idrott om man ser till att ni har haft uppdraget att bygga de två nya arenorna i Stockholm. Hur viktig är den kopplingen för er?
– Man kan se den kopplingen absolut och vi ser mycket fram emot premiärmatchen på Friends Arena.

Kommer guldet att innebära att samarbetet med Elfsborg blir mer omfattande?
– När vi tecknar ett sponsoravtal och det blir en framgång så är det självklart positivt för båda parterna. Vi gläds mycket åt Elfsborg, men det här är så nytt. Det är ingenting vi har diskuterat. Det är bara att lyfta på bygghjälmen för Elfsborg.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

PeabElfsborg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.