Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Stadium promotar barnidrott med Kevin Walker

Publicerad: 9 september 2015, 10:33

Kevin Walker är ny ambassadör för Stadium.

Foto: Stadium

Sportkedjan Stadium vill uppmuntra skolungdomar till att börja idrotta och inleder initiativet Aktivitetsväskan. Satsningen frontas av fotbollsspelaren Kevin Walker.


Ämnen i artikeln:

ReklammarknadenKreativitetStadiumreklamkampanjerInitiativ

I september ska 3 500 väskor med 60 000 sportprylar delas ut till förstaklassare i Sverige, Danmark och Finland. Initiativet grundar sig i en undersökning till skolklasserna om vad som skulle kunna bidra till mer aktivitet på rasterna. Ambassadörer för Aktivitetsväskan är fotbollsspelaren och Idol-vinnaren Kevin Walker och finska musikern Isac Elliot.

Barnens önskelista innehöll bland annat pool och rutschkanor från fönstren, men även mer vanliga föremål som bollar, innebandyklubbor och hopprep. Skolorna har fått anmäla sitt intresse och kan hämta ut sina väskor i valfri Stadiumbutik. Satsningen kommer att synas i sociala medier.

– Att kunna göra roliga saker på rasterna är viktigt för att trivas i skolan. Genom att så tidigt som möjligt ge barn chansen att få prova på olika sporter och aktiviteter tror jag att man ökar chanserna till ett i grunden aktivt och harmoniskt liv, säger Kevin Walker i en kommentar.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.