Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Starkt halvår av Westander

Publicerad: 21 juli 2010, 13:49

Pr-byrån Westander ökade sin byråintäkt med tio procent under det första halvåret 2010 och siktar nu på att göra nyrekryteringar.


Ämnen i artikeln:

Patrik WestanderWestander

Patrick Westander, pr-byrån Westanders vd. Foto: pressbild.

– Vi gör ett rekordstarkt första halvår på en mycket stark pr-marknad. Det är framförallt företagen som satsar väsentligt mer nu än under lågkonjunkturens 2009, säger Westanders vd Patrik Westander i en kommentar.

Företagets vinst under årets första sex månader uppgår till 3,8 miljoner kronor, uppger byrån. Det kan jämföras med de 3,3 miljoner kronor som drogs in under motsvarande period 2009. Den totala intäkten ökade från 13 miljoner kronor till 14,4 miljoner kronor och vinstmarginalen landade på 27 procent.

Nu ser sig pr-byrån om efter ny arbetskraft.

– Under förra året var vi allt för försiktiga med rekrytering på grund av konjunkturen. Hittills i år har vi anställt tre personer och vi ska rekrytera åtminstone tre konsulter till, säger Patrik Westander.

För närvarande har bolaget 21 personer anställda.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Patrik WestanderWestander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.