Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Startar inhousenätverk – letar byråvänner via Tinder

Publicerad: 6 april 2016, 13:28

Vill hitta byråvänner via Tinder och Blocket.

Foto: Montage/Yasmine Winberg

Lundalogiks B2B-inhousebyrå vill hitta personer inom samma bransch att utbyta erfarenheter med. Nu eftersöker de inhouse-kompisar via kontaktannonser för AW och frukosthäng.


Ämnen i artikeln:

Inhouse

IT-bolaget Lundalogik, med 165 anställda, tycker att det saknas ett inhousenätverk för mindre bolag och har nu beslutat sig för att starta ett. Målet är att hitta byråvänner som de kan prata vardag och bransch tillsammans med.

Alla mindre bolag bjuds in till nätverket – så länge de gör allt inhouse och aldrig tar in extern hjälp, förutom när det verkligen krisar.

Lundalogik hoppas hitta sina nätverksvänner via kontaktannonser i press, köp- och säljsajten Blocket och dejtingappen Tinder.

– Drömmen är att skapa en dynamisk grupp där vi kan komplettera varandra. Vårt team är till exempel grymma på growth hacking och SEO medan någon annan kanske är grym på att skapa events och reklamfilmer. Men ett steg i taget, vi börjar i liten skala för att sedan låta det växa organiskt, säger Jennie Isberg, marknadschef på Lundalogik, i en kommentar.

I Blocket-annonsen eftersöker Lundalogik personer att bjuda in på ”trefika, AW och göttigt frukosthäng”.

Lundalogiks inhousebyrå har fem anställda.

Lundalogik har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Företaget är en av Nordens största CRM-leverantörer.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

Inhouse

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.