Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Stefan Löfvens pr-dag

Publicerad: 15 december 2015, 09:19

Fullt (medie)hus hos statsministern i går.

Statsministern hade en hektisk pressdag i går. Såväl Expressen som Aftonbladet och DN slår på stora trumman över deras egna, exklusiva intervjuer med statsministern.


Ämnen i artikeln:

Stefan Löfven

När året ska sammanfattas bränner statsministern av alla långintervjuer samtidigt. Under måndagen tog Stefan Löfven emot flera stora svenska medier.

Aftonbladet kör en återblick över 2015, DN vinklar på att statsministern nu tror att den mest akuta krisen är över och Expressen vinklar på att statsministern sågar republikanernas kandidat Donald Trump.

– Det är klart att det är många som vill intervjua statsministern inför årsskiftet. Han har ett pressat schema och då hittade vi ett tillfälle att bjuda in dem på, säger Erik Nises, pressekreterare hos Stefan Löfven.

Hade det inte varit en bättre strategi att pytsa ut intervjuerna?
– Som jag sa har vi erbjudit ett tillfälle för intervjuer och sen väljer tidningarna själva hur de publicerar sina intervjuer. Det tycker jag är en rimlig ordning.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Stefan Löfven

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.