Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Stefan Sauk blir racingförare

Publicerad: 8 mars 2010, 08:08

Efter sortin från ”Let's dance” – nu går Stefan Sauk vidare. Han får huvudrollen i ett pr-jippo som...racingförare för Porsche.


Ämnen i artikeln:

Lets dance

Stefan Sauk med pr-konsulterna Martin Ohlsson och Nicklas Karlsson.

Stefan Sauk får chansen att köra för team EPR – Eurpoean Porsche racing – och bli upplärd till professionell racingförare av pr-byrån BeOnes grundare Martin Ohlsson och Nicklas Karlsson.

Jippot innebär att Sauk genom hård träning ska drillas till en ”fullfjädrad racingstjärna” i en Porsche 911 GT3 Cup– han får öva i ett antal race i Porsche Carrera Cup Scandinavia för att sedan kunna klara av ett av världens största internationella race, enligt ett pressmeddelande.

– Både min kompanjon Nicklas och jag har känt att många inte känner till alla duktiga racingförare vi har här i Sverige så vår tanke har varit hur vi kan lyfta branschen samtidigt som vi kan få ge Stefan sitt livs drömresa. Vi är jätteglada att Stefan ville köra för oss då det har varit mycket svårt att hitta en person som passar till detta projekt då detta är en mycket stor satsning från vår sida, säger Martin Ohlsson på EPR.

”Storyn” med Sauk ska marknadsföras via TV-reklam, webb, events, print, PR och roadshows i 20 städer under 40 dagar.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Lets dance

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.