Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Sticker upp med Getingen

Publicerad: 20 oktober 2009, 12:07

Här är Anja Pärsons nya fartkläder. Med Expressen-getingar på. – Vi är oerhört glada att Expressen fortsätter som samarbetspartner, säger landslagschefen Anders Sundqvist.


Ämnen i artikeln:

Anja PärsonExpressen

Anja Pärson med nydesignade fartdräkten med Expressen-loggan på ärmarna.

Anja Pärson och de andra landslagsåkarna har fått en nydesignad fartdräkt med Expressen-getingar på till den kommande säsongen. Tidningen har skrivit ett nytt fyraårsavtal med alpina landslaget.

– Vi hoppas att den nydesignade dräkten ska ge åkarna extra kraft och hjälpa dem att vinna OS-medaljer och hamna på världscuppallen i vinter. Vi har haft ett mycket gott samarbete med alpina landslaget under fem år och när vi nu fick möjligheten att få in getingen i designen var det självklart att fortsätta samarbeta med ett av Sveriges bästa och mest sympatiska landslag. Att det alpina laget är nytänkande underhållande och nyhetsledande, precis som Expressen, gör att vi passar bra ihop. Vi har båda två det där lilla extra som krävs för att bli en vinnare, säger Mats Löthén, marknadsdirektör på Expressen, i en kommentar.

Sponsorsamarbetet mellan Expressen och alpina landslaget har pågått i fem år.

I OS kommer dock inte Expressen-getingen finnas på åkarnas dräkter. Då är det bara de officiella OS-sponsorerna som får synas.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Anja PärsonExpressen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.