lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Stjärnfighter blir ambassadör för hörlursmärke

Publicerad: 12 mars 2013, 10:24

Nils Widlund Foto: Pressbild

Wicked Audio gör en offensiv för att positionera sig bredare på den nordiska marknaden. Istället för traditionell annonsering har Wicked Audio bland annat valt att bygga varumärkesstärkande aktiviteter med utvalda ambassadörer inom flera olika områden.

Ämnen i artikeln:

PR

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


– Våra ambassadörer är personer som på något sätt lever en livsstil eller
har en sysselsättning som vi, inte bara vill förknippas med, utan också
vill stödja i så stor mån som möjligt, säger Filip Jarl, ansvarig för Wicked Audios marknadsföring hos Wicked Audios nordiska agent Agaton Group.

Den första ambassadören som presenteras för Wicked Audio i Sverige är landslagskampsportaren Nils Widlund. Efter att ha blivit utslagen under förra årets kickboxnings-EM kände Nils Widlund att han tappat gnistan för kampsport och bestämde sig för att ta en paus på obestämd tid. I dagarna bestämde sig Nils Widlund för att göra en comeback. Det blir en storartad comeback med siktet inställt på kickboxnings-VM i Brasilien i höst.

– Just Nils känns extra spännande att jobba med. Han är en stor talang
som nu satsar på en storslagen comeback. Det är något vi tycker
både är inspirerande och motiverande, säger Filip Jarl.

Som ambassadör kommer Nils Widlund att synas i olika sammanhang framöver, tillsammans med Wicked Audio och han är inte den enda. Inom kort presenteras ytterligare representanter, vilka alla tar plats i Wicked Audios ambassadörsskara; Team WCKD.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev