Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Stjärnkonsulten lämnar Hill & Knowlton

Publicerad: 1 december 2008, 10:18

Seniorkonsulten Christian Lundgren har varit en av pr-byrån Hill & Knowltons mest lönsamma konsulter. Men nu lämnar han byrån för Brunswick Group.


Christian Lundgren gör idag sin första arbetsdag på Brunswick Group.

Christian Lundgren har jobbat för Hill & Knowlton de senaste fem och ett halvt åren. Idag börjar han på Brunswick Group. Det är samma byrå som för en tid sedan lockade över Tomas Backteman från Halvarsson & Halvarsson. Backteman har sedan blivit uthyrd på heltid till Swedbank, där han nu är chef för bankens kommunikation.

Christian Lundgren var under fem år teamchef för Hill & Knowltons kunder inom it-sektorn. Sedan i våras har han jobbat med corporate communications. Det är också den typ av tjänster som Brunswick är specialister på.
– De jobbar med komplicerade kommunikationsproblem. Nu blir det naturligtvis mycket krishantering.

Det var med blandade känslor som Christian Lundgren kom till jobbet idag.
– Det är tråkigt att lämna Hill & Knowlton. Jag är tacksam för tiden där och har lärt mig väldigt mycket. Samtidigt känns det som jag tar ett steg i rätt riktning i karriären nu.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.