Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Stockholms hamnar söker pr-byrå

Publicerad: 27 februari 2009, 07:56

Stockholms hamnar är på jakt efter en pr-byrå. Orsaken är att verksamheten har utökats kraftigt den senaste tiden. – Vi har flera nya stora projekt och då blir det mer arbete än vi kan klara av internt, säger Camilla Strümpel, kommunikationschef.


Stockholms hamnar söker pr-byrå. Foto: Stockholms hamnar

Bland annat bygger Stockholms Hamnar om Värtahamnen och flyttar containerhamnen i Frihamnen till Nynäshamn. Dessutom ökar kryssningstrafiken.
– Vi gör helt enkelt mycket mer än tidigare och behöver stöd, säger Camilla Strümpel.

Stockholms hamnar har jobbat med pr-byråer förut, men inte så strukturerat. Nu vill vi ha en byrå de kan jobba mer dedikerat med när behoven kommer.

Enligt Camilla Strümpel har de inga konkreta uppgifter till den kontrakterade pr-byrån, men den som får uppdraget ska kunna sjöfartsbranschen och infrastrukturfrågor. Dessutom är behovet att ”bevaka och identifiera kommunikationsmöjligheter inom den politiska världen inom våra frågor via olika kanaler”, enligt upphandlingsunderlaget.
– Vi är en del av Stockholms stad och lever i en politisk värld, men näringslivet är förstås också en målgrupp, säger Camilla Strümpel.

Ulrika Fjällborg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.