Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Storslam för Prime

Publicerad: 20 april 2010, 09:47

Prime har redan  före tävlingen tagit storslam i Sabre Awards. Med elva nomineringar är den svenska byrån den mest nominerade i världen.

Ämnen i artikeln:

PrimeSabre Awards

UF

Ulrika Fjällborg


truefalse

Prime känner sig redan som en vinnare i den internationella pr-tävlingen Sabre Awards, trots att tävlingen inte äger rum förrän i maj. Över 2 000 bidrag från 28 länder tävlar i år.

Prime är, enligt egen uppgift, den mest nominerade byrån i världen med elva nomineringar. På delad andraplats kommer de internationella nätverken Edelman, Fleishman-Hillard och Ketchum Pleon med nio nomineringar vardera.

– Det är förstås galet roligt och stort! Det är ju lite av en skräll i den internationella pr-världen att en oberoende byrå från Stockholm slår de stora byrånätverken i en så stor och viktig tävling som Sabre Awards, säger Désirée Maurd, nybliven partner på Prime och kreatör i tre av de nominerade kampanjerna.

Fyra priser har byrån redan kammat hem i special­kategorin Bronze Sabre, som redan har avgjorts:

För Audi med kampanjen ”Carwinism” i kategorin blog, för Stockholms läns landsting för kampanjen ”Decamerone Stockholm” i kategorin blog, för Halebop/Telia med kampanjen ”Dirty calls” i kategorin digital video och för ACO med kampanjen ”Crossover cosmetics” i kategorin press kit.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev