Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Story värvar från MSL

Publicerad: 23 april 2013, 08:54

Josefine Raneke.

Den snart ettåriga pr-byrån Story Relations, som på senare tid fått in nya storkunderna Michelin och Oriflame, rekryterar Josefine Raneke från konkurrenten MSL. Byrån planerar även fler värvningar.


– Det är full fart på Story just nu! Vi växer med nya kunduppdrag inom många segment och behöver stärka upp med vassa medarbetare. Så vi är oerhört glada att Josefine nu är en av oss. Hon kommer bland annat stärka upp vårt erbjudande inom mat och dryck och spela en mycket viktig roll i Storys expansiva fas, säger Nina Håkanson, partner och byråchef på Story, i ett pressmeddelande.

Josefine Raneke har ett förflutetäven som kommunikationsansvarig för hållbarhetstävlingen Sustainergies cup. Hon har även gjort praktik på pr-byråerna Prime och Emma Shanley Substance & Style. Dessförinnan studerade hon kommunikation och PR på Stockholms universitet.

Stockholmsbyrån Story grundades i maj 2012 – på kundlistan finns bland annat Johnson & Johnson, Michelin, Cederroth och Villeroy & Boch Gustavsberg.

Byrån har i dag 7 medarbetare, varav 6 anställda och en praktikant.

Story har änniu inte kommit med sitt första bokslut, men byrån beräknar omsätta 7 miljoner kronor.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.