Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Stureplansskärmen bortskänkes på Blocket

Publicerad: 28 juni 2016, 09:12

Stureplansskärmen.

Efter nio år ska skärmen bytas ut mot en större. Enligt en annons som har florerat det senaste dygnet kan den som vill få Stureplansikonen gratis – bara man bekostar frakten själv.


Ämnen i artikeln:

Blocket

Atracta monterar ner skärmen i slutet av juli, för att byta ut den mot en 50 procent större sådan, med 25 gånger större upplösning. Man tycks inte ha något hopp att få sälja den gamla skärmen, men håller däremot tummarna för att någon ska ta över ägarskapet.
– Vi har lagt ut en annons på Blocket där vi skänker bort skärmen till någon som kan ha glädje av den. Intresset har varit stort så nu måste vi sålla och hitta en ny ägare som behandlar den med samma kärlek som vi gjort, säger Johan Forssell på Atracta i en kommentar.

I augusti monterar man upp den nya skärmen som ska vara 140 kvadratmeter stor och ha samma skarpa bildkvalitet som en HD-tv, vilket man hoppas ska locka annonsörer och kreatörer.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Blocket

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.