Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Sveland Djurförsäkringar lanserar Tinder för hemlösa katter

Publicerad: 13 december 2018, 08:35

Sveriges katthem är överfulla och katthemlösheten riskerar att breda ut sig. För att lösa problemet lanseras kattis.net – en kattadoptionstjänst baserad på dejtingappen Tinder.


Ämnen i artikeln:

Apartment5

Bara i år  har katthemmen tvingas säga nej till 1740 katter, enligt en kartläggning av Sveriges katthem. På Kattis.net – som även lanseras som app – kan man precis som på Tinder swajpa bland katter, vänster för nej och höger för ja. Konceptet är utformat av kommunikationsbyrån Apartment5.

– Kattis är en del av vårt CSR-arbete samtidigt som vi nu arbetar för att öka vår kännedom. Vi är mer kända hos professionella djurägare men jobbar för att bredda oss mot ägare av fritidsdjur, säger Henrik Harej, marknadschef på Sveland Djurförsäkringar, i ett pressmeddelande.

– Sveland Djurförsäkringar är en ny spännande kund till oss och utmaningen är tydlig. Med Kattis hoppas vi få igång swipetummarna och öka kännedomen om Sveland bland landets kattälskare, kommenterar Anders Bergmark, kreativ strateg och grundare på Apartment5.

Arbetsgrupp:

Apartment5, strategi och koncept
Anders Bergmark, kundansvarig och kreativ strateg
Filip Johansson, kreatör och kreativ strateg
Johan Angantyr, ad

Istudios Visuals / Midvinterfilm, film

Patrik Nilsson, DoP
Sofia Frennesson, production manager
Mattias Olsson, director

Sveland Djurförsäkringar, kund

Henrik Harej, marknadschef

Ämnen i artikeln:

Apartment5

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.