Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Svenska byråer med vinstchans i Pearl och CMA

Publicerad: 12 oktober 2015, 12:13

Anders Rask, vd OTW.

Foto: Press

OTW och Spoon är båda nominerade i Content Marketing Awards och Pearl Awards. I en kategori ställs de mot varandra.


Ämnen i artikeln:

Pearl AwardsContent Marketing AwardsSpoonOTW

I hård konkurrens med internationella byråer har OTW, Spoon, DDB Stockholm, Isobar och Make Your Mark lyckats knipa finalplatser i årets Content Marketing Awards.

OTW har chans till fyra guld i Content Marketing Awards som går av stapeln den 3 december i London. I samma tävling har Spoon har chans till tre guld. I tävlingen har byråerna valts ut i konkurrens med drygt 400 bidrag från 21 länder. OTW är nominerad med bland annat Scandinavian Traveler och live-tv-programmet Fråga Nordea Live - som de producerade tillsammans med DDB Stockholm - i två klasser, där DDB står som avsändare. De är också nominerade för Garpen's Europe med Isobar.
Spoon är finalist med Volvo Trucks vs. Koeniggsegg i två kategorier och med Biz för Bisnode i en.

Spoon och OTW konkurrerar dessutom med varandra i kategorin Best Use of YouTube/Vimeo/Video for Content Marketing med IF Smart och Volvo Trucks vs. Koenigsegg.

OTW:s vd Anders Rask kommenterar nomineringarna såhär till Resumé:

”Fyra nomineringar i CMA är personbästa för OTW och vi hoppas givetvis på att ta hem flera guld, men samtidigt har vi respekt för konkurrensen eftersom engelska byråer ofta premieras”.

I CMA är även Make Your Mark nominerade med kampanjen FORUM #3 för Försvarsmakten i kategorin Best Public Sector/Government.

Content-branschen prisas även i Pearl Awards, där vinnarna utses den 10 november. I tävlingen har OTW två vinstchanser med SAS och Nordicbet. Spoon har tre vinstchanser, två med Volvo och en med Bisnode.

I Pearl är även den svenska digitala byrån Screen Interaction nominerad för bästa digitala design för omgörningen av TV4:s Fotbollskanalen.se som skedde i somras.

Se finalisterna i Content Marketing Awards här.
Se finalisterna i Pearl Awards här.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.