Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Svenska Spel får kommdirektör - från Nasdaq

Publicerad: 4 december 2014, 11:11

Martin Hedensiö har utsetts till ny kommunikationsdirektör på Svenska Spel. Han är idag kommunikationschef på Nasdaq-koncernen i Europa, Mellanöstern och Afrika, EMEA.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelSpringtimeNasdaqElectrolux

– Med det uppdrag Svenska Spel har, och den föränderliga marknad vi befinner oss på, får vi stor nytta av Martins erfarenhet och kunskap inom kommunikation och hållbarhetsarbete, säger Lennart Käll, vd för Svenska Spel.

50-årige Martin Hedensiö är ekonom och inledde karriären med koncernredovisning på bland annat ABB Fläkt och Skandia.

Han sadlade sedan till kommunikationsområdet och har därefter varit biträdande IR-chef på Electrolux, vice vd och partner på Springtime och partner och ansvarig för affärsområdet Corporate and Financial Communications på Hallvarsson & Halvarsson:

– Jag har jobbat mycket med hållbarhets- och ansvarsfrågor, både i näringslivet och som konsult, och känner väl igen dynamiken i Svenska Spels uppdrag. För mig är det ett fint och viktigt uppdrag, säger Martin Hedensiö i en kommentar.

Han ska ingå i koncernledningen och tillträder tjänsten senast den 1 maj 2015.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.