Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Svenska Spel gav bort sponsorskapet av landslaget till Anders, 25

Publicerad: 22 oktober 2019, 09:08

Det är få som har vad som krävs för att bli landslagsspelare i fotboll. I förra veckan fick Anders Thörnvall från Stockholm göra debut – som huvudsponsor i matchen mot Spanien. Bland annat gav Svenska Spel bort reklamytor på Friends Arena till supportern.


Ämnen i artikeln:

FotbollSvenska Spel

Inför EM-kvalmatchen mot Spanien upplät Svenska Spel sitt huvudsponsorskap av landslaget i fotboll under en dag till förmån för en supporter. I en annons på Blocket Jobb låg praktiktjänsten som huvudsponsor ute och valet föll på 25-åriga Anders Thörnvall från Stockholm.

Som sponsorpraktikant fick supportern överta Svenska Spels reklamytor på Friends Arena i samband med EM-kvalmatchen mot Spanien samt ta över Svenska Spels tid för marknadsföringsaktiviteter tillsammans med landslaget. Anders fick göra vad han ville åt denna tid – och valde att låta Victor Nilsson Lindelöf och John Guidetti tatuera honom.

– Vilken dröm! Att få vara huvudsponsor och låta favoritspelarna tatuera mig är ett minne för livet! Både John och Victor tog uppgiften seriöst och var dessutom supertrevliga. Jag önskar att jag fick vara huvudsponsor for life så jag kan fortsätta att hänga med dem, säger Anders Thörnvall i en kommentar.

Bakom kampanjen står Jung Relations.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

FotbollSvenska Spel

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.