Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Svenska Spel tappar infochefen

Publicerad: 11 mars 2013, 08:42

Annika Ferm

Foto: Pressbild

Annika Ferm har slutat på Svenska Spel. Hon lämnar det statliga spelbolaget där hon varit både informations- och kommunikationsdirektör. Svenska Spel söker nu en ersättare.


Ämnen i artikeln:

Svenska Spel

Annika Ferm kom till Svenska Spel och tjänsten som informationsdirektör i slutet av 2010 . Innan dess var hon CSR-chef på Carlsberg. För en dryg månad sedan så slutade hon som informationschef på det statliga spelbolaget.

Efter Annika Ferms sorti är Zenita Strandänger, tillförordnad informationsdirektör på Svenska Spel fram tills att man hittar den nya en ordinarie ersättare.

– Det politiska klimatet kring Svenska Spel har blivit alltmer komplext. Det innebär att rollen som informationsdirektör ändrar riktning. Vd:n Lennart Käll vill helst se en person med erfarenhet av opinionsbildning. När jag kom in handlade om att sätta Svenska Spels varumärkesplattform. Det uppdraget hängde mer samman med min bakgrund och kompetens, säger Annika Ferm till Resumé.

Annika Ferm har inte hittat något nytt jobb.

– Jag har legat lite lågt själv och kommer att ta mig tid innan jag börjar på nästa jobb.


Annika Ferm

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Svenska Spel

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.